Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Betaalmogelijkheden


U kunt bij Homelight.nl (afhankelijk van wat u bestelt en met uitzondering van bepaalde artikelen en bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
* Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland
* U bestelt een product
* Kiest iDEAL als betaalmethode
* Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
* U komt daarna direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
* De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
* Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
* U ontvangt een bevestiging van uw bank
* U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Kosten

Betalen via iDEAL is altijd gratis!

Voordelen iDEAL

* Wanneer u kiest voor Ideal wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd!
* iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
* Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
* U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
* iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
* U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
* Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.Hoe kan ik betalen via PayPal en Credit Card?

De allereerste stap is het openen van een PayPal-rekening. Kies de rekening die bij u past en maak deze binnen enkele eenvoudige stappen aan. Koppel uw credit card en u kunt direct gebruik maken van uw PayPal rekening. Ontdek het gemak en start met winkelen! Met PayPal winkelt u vertrouwd, uw persoonlijke gegevens worden nooit aan Lampenkappen-opmaat.nl doorgegeven. Uw betaling wordt direct bijgeschreven op de PayPal-rekening van Lampenkappen-opmaat.nl. Uw bestelling kan direct worden verwerkt.

Kosten

Betalen via PayPal en/of Credit Card kost € 2,95 per bestelling.

Voordelen PayPal en Credit Card

U betaald veilig en vertrouwd via een beveiligde webpagina.Hoe kan ik betalen via Bankoverschrijving?

U betaald graag later of kan u niet direct betalen? Dan kan u dat doen via Bankoverschrijving. U plaats de order en betaald later via internetbankieren.

Wij sturen uw order pas op wanneer de betaling bij ons binnen is. Dit is doorgaans binnen drie dagen. Voor een snelle levering adviseren wij u te betalen via iDEAL.

Kosten

Betalen via Bankoverschrijving is gratis!

Voordelen Bankoverschrijving

* U betaald veilig via uw eigen bank
* U betaald wanneer het u uitkomt


Sofortbanking

Deze betaalmethode is vooral voor buitenlandse betalingen.

Kosten

Betalen via Sofort Banking is altijd gratis!

Voordelen Sofortbanking

U betaald veilig en vertrouwd via een beveiligde webpagina.


Mister cash

Deze betaalmethode is vooral voor buitenlandse betalingen.

Kosten

Betalen via Mister Cash is gratis!

Voordelen Mister cash

U betaald veilig en vertrouwd via een beveiligde webpagina.
Betaal na ontvangst

Achteraf betalen
Als u het niet prettig vindt om direct in onze webwinkel af te rekenen, is het mogelijk om achteraf te betalen. Wanneer u geen reader of creditcard bij de hand hebt, u even geen geld op de rekening heeft staan of als u de bestelde producten tot € 250 in huis wilt hebben voordat u betaalt, is 'achteraf betalen' een uitkomst.

Wie is Billink?
In samenwerking met Billink bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen. Nadat u het product heeft ontvangen ontvangt u namens Billink een factuur en heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te betalen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als u tijdens het bestellen kiest voor de betaaloptie 'Betaal na ontvangst', controleert Billink realtime uw kredietwaardigheid. Indien u in aanmerking komt om achteraf te betalen, wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. U ontvangt namens ons het product en vanuit Billink per email een factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. Indien u niet voor 'achteraf betalen' in aanmerking komt, hebt u alsnog de mogelijkheid om via een andere betaalmethode af te rekenen.

Kunnen bedrijven ook gebruik maken van 'achteraf betalen'?
Ja, zowel particulieren als bedrijven hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?
Indien u niet binnen 14 dagen heeft betaald ontvangt u een aanmaning. Let erop dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het verschuldigde bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen. Betaal daarom binnen de gestelde termijn.

Kosten

Betalen via Billink kost € 7,95 per bestelling.