Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Linea verdace LV 53314 Michelangelo hanglamp
Linea verdace LV 53314 Michelangelo hanglamp

Linea verdace LV 53314 Michelangelo hanglamp


12 lichts hanglamp in 7 verschillende kleuren leverbaar1050.00 
 999.00
Artikelcode: LV 53314/kleur
Linea verdace LV 53314 Michelangelo hanglamp
  • Productinformatie

Stijlvolle Italiaanse kroonluchter
De Michelangelo is met al zijn pracht en praal echt zo´n kroonluchter die je verwacht in een balzaal of hal van een groot landhuis of paleis. Maar een bombastische kroonluchter kan ook het woonvertrek of de hal van jouw eigen woning sieren. De Michelangelo zal direct in het oog springen en een verbluffende werking hebben op iedereen die voor het eerst bij je thuiskomt. Dit komt onder andere door de behoorlijke afmetingen. De afstand van het plafond tot aan de onderkant van de kroonluchter bedraagt namelijk 2,1 meter. Aan de onderkant is de kroonluchter 55 bij 90 centimeter. Er is plek voor twaalf lichtbronnen. De Michelangelo is dus geen kroonluchter die onopvallend in een hoekje zal hangen.

Zeven kleuren verkrijgbaar
De Michelangelo Dodici is verkrijgbaar in zes kleuren: beige/goud, zilver, geborsteld zilver, grijs/beige, roestbruin, zwart en wit. Kies de kleur die het best past in je interieur!

Italiaans bladermotief
De Linea Verdace Kroonluchter Michelangelo Dodici heeft ter decoratie rondom de centrale buis en de lichtbronnen een bladermotief zitten. Dit is bij uitstek een kenmerk van een Italiaanse kroonluchter. Italiaanse kroonluchters zijn kroonluchters met een traditioneel ontwerp, maar met nog veel meer frivole ornamenten dan klassieke kroonluchters. Denk bijvoorbeeld aan blader- en bloemmotieven, druppel- en kristalvormen en kralenkettingen. Een Italiaanse kroonluchter, zoals de Linea Verdace Michelangelo, is daarom ideaal om een plechtstatig klassiek interieur wat te verlevendigen.

Afmetingen:
Lengte 55 cm
Breedte 90 cm
Maximale lengte 210 cm

Exclusief 12 X E14 max 40W 230V gloeilamp. Uiteraard ook geschikt voor spaar en ledlampen/